slider1

NyheterLegitimerad Psykolog, Vitruvius specialistläkarmottagning Stockholm.

Om jobbet

Vitruvius söker nu en legitimerad psykolog med KBT inriktning samt erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. Vitruvius specialistläkarmottagning är en renodlad försäkringsmottagning som arbetar mot försäkringsbolag och privatpersoner, detta medför att vi inte har några avtal med offentlig vård. Våran målgrupp är huvudsakligen patienter med stressrelaterad ohälsa, men vi behandlar även övriga psykiatriska funktionsnedsättningar. 

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av utredning diagnostik och behandling av psykiatriska funktionsnedsättningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete utifrån Vitruvius målgrupp.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog på Vitruvius kommer du arbeta i ett multiprofessionellt team tillsammans med specialistläkare, fysioterapeuter och psykologer. I uppdraget ingår sedvanligt arbete utifrån socialstyrelsens riktlinjer om en god och säker vård utifrån en sammanhållen vårdkedja. På mottagningen utreds personer där det finns misstanke om psykiatrisk funktionsnedsättning, vilket innebär att psykologens roll omfattar exempelvis att medverka i differentialdiagnostiska bedömningar och ta ställning till vidare åtgärder.

 Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med KBT steg 1 utbildad, med vana från neuropsykiatriska utredningar. Utifrån din psykiatriska erfarenhet ser vi gärna att du har erfarenhet av stress, trauma, smärta och somatisk sjukvård. Erfarenhet av rådgivning och handledning är meriterande. En förutsättning är att du tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid professionellt bemötande och patientfokus. 

Välkommen med din ansökan till :

Josefine Balazsi Enhetschef Vitruvius AB

josefine@vitruviusgroup.se