Vitruviusgroup Vitruviusgroup logga
slider1

Jobba med oss

Vitruvius söker Specialistläkare i psykiatri

Vitruvius specialistläkarmottagning är en renodlad försäkringsmottagning som arbetar mot försäkringsbolag och privatpersoner, detta medför att vi inte har några avtal med offentlig vård. Våran målgrupp är huvudsakligen patienter med stressrelaterad ohälsa, men vi behandlar även övriga psykiatriska funktionsnedsättningar inkl. neuropsykiatri.

Hos oss arbetar förutom läkare även psykologer, medicinska sekreterare och psykoterapeut. Vi är en välfungerande och trivsam mottagning med god stämning och gott samarbete över professionsgränser. Som specialistläkare är du välkommen att delta i det medicinska utvecklingsarbetet som pågår hos oss för att förbättra vården tillsammans med övriga i Vitruvius team. 

Personliga egenskaper:
Du är en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Du är flexibel, ansvarsfull och ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. För att lyckas i rollen ser vi också att du som person är ödmjuk, prestigelös, lyhörd och trygg i dig själv. Du är också en social person som har goda kunskaper i det svenska språket, tilltalas av utmaningar och nya utvecklingsmöjligheter. 

Vem söker vi?
Vi söker dig som är Specialistläkare i psykiatri och som delar vårt intresse för utveckling och evidens. Vi erbjuder en välstrukturerad arbetsplats där man har möjlighet att både arbeta fyskiskt med tydligt ledarskap, korta beslutsvägar, väl utformade vårdprocesser och god stämning. Du kommer att vara en del i ett upparbetat läkarteam.
Lönetyp: Konsultbasis
Anställningsvillkor: minst 50%
Start: VT 2023, vi är även öppna för HT 2023


Var ligger arbetsplatsen?
Vitruvius AB
Kronobergsgatan 1
112 38 Stockholm

Kontaktperson för ansökan till denna tjänst: Enhetschef Josefine Balazsi
Vid spontanansökan är ni välkomna att skicka er ansökan till josefine@vitruviusgroup.se vi sparar alla CV för framtida tjänster som annonseras ut.