Välkommen till oss på Vitruvius

Hoppas att ni haft en skön julledighet och fått en fin start på det nya året. 

Vitruvius mottagning har öppet som vanligt, våra ordinarie öppettider samt telefontider finner ni längt ner på startsidan.

På Vitruvius specialistläkarmottagning erbjuder vi dig som söker vård hos oss möjligheten till att träffa din vårdgivare online eller komma till oss fysiskt.

Vid frågor och/eller ombokning ring 08-45 29 500.

Öppettider under Jul & Nyårshelger på Vitruvius

Vitruvius klinik har öppet som vanligt men går med reducerad styrka under Jul & Nyårshelger, samt håller stängt röda dagar.

Akuta ärenden som inte kan vänta hänvisas till S:t Görans psykiatriska akutmottagning som har öppet dygnet runt.

Vi är tillbaka som vanligt igen under V.1 

God Jul & Gott Nytt år!

Sommartider på Vitruvius

Under sommaren håller vi öppet med ordinarie öppettider, men med lite mindre personal i lokalerna under juli och augusti. Vår trevliga semestervikarie Mila tar emot i receptionen. Välkomna!

Vid akuta eller livshotande tillstånd hänvisar vi er till 112.

Vi finns här för dig oavsett om besöket är fysiskt eller online

Med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta direktiv vill vi påminna om möjligheten att träffa läkare, psykolog och fysioterapeut via videobesök.

Att träffa din behandlare online är den enskilt mest effektiva insatsen för att vi tillsammans minskar smittspridningen.

Vi följer FHMs riktlinjer för bemötande och hygien på mottagningen.

Vid symtom som kan vara covid-19 ska du undvika all nära kontakt med andra.

Vid frågor och/eller ombokning ring 08-45 29 500.

Med vänliga hälsningar Vitruvius Specialistläkarmottagnin

Öppettider under Jul & Nyårshelger på Vitruvius

Vitruvius klinik har öppet som vanligt men går med reducerad styrka under Jul & Nyårshelger, samt håller stängt röda dagar.

Under vecka 52 svarar vi inte i telefon. Du kan som tidigare lämna meddelande på telefonsvararen för enklare ärenden som e-recept, ombokning av tid så återkommer vi till dig. Vi lyssnar av telefonsvararen kontinuerligt flera gånger varje dag. 

Akuta ärenden som inte kan vänta hänvisas till S:t Görans psykiatriska akutmottagning som har öppet dygnet runt.

Vi är tillbaka som vanligt igen under V.1 

God Jul & Gott Nytt år!

Kvalité med omtanke – välkommen till oss på Vitruvius

Nu går vi mot ljusare tider och vi på Vitruvius Specialistläkarmottagning hoppas på ett ljusare 2021 för oss alla.

Vitruvius mottagning har öppet som vanligt, men med anledning av FHMs rekommendationer så vill vi påminna om möjligheten att träffa läkare, psykolog och fysioterapeut via videobesök.

Vid frågor är ni välkomna att ringa till oss på kliniken så hjälper vi er.

Tfn: 08 45 29 500

🌿🌿🌿🌿🌿

Öppettider under Jul & Nyårshelger på Vitruvius

Vitruvius har öppet som vanligt alla vardagar 08-17 med reducerad styrka under Jul & Nyårshelger samt håller stängt röda dagar.

Vid försämring, som ej kan vänta tills vi är åter eller akuta psykiatriska tillstånd, v.g kontakta Länsakuten på S.t Görans sjukhus tel. 08-123 49 200

Vi frågor och funderingar är ni alltid välkomna att kontakta oss på telefon 08 – 452 95 00.

Telefontider till Vitruvius mottagning är:

Måndag – Fredag 08-16, lunchstängt 12-13.

Svarar vi inte så lämna ett meddelande så ringer vi upp er under dagen då vi alltid lyssnar av telefonen flera gånger under dagen.

Vitruvius passa på att önska en God Jul & ett Gott Nytt år.

Nya direktiv och riktlinjer från FHM med anledning av covid

Med anledning av Folkhälsomyndighetens skärpta direktiv vill vi påminna om möjligheten att träffa läkare, psykolog och fysioterapeut via videobesök. Att träffa din behandlare online är den enskilt mest effektiva insatsen för att vi tillsammans minskar smittspridningen. Vi följer FHMs riktlinjer för bemötande och hygien på mottagningen.  Vid symtom som kan vara covid-19 ska du undvika all nära kontakt med andra. Vid frågor och/eller ombokning ring 08-45 29 500.  

Med vänliga hälsningar Vitruvius Specialistläkarmottagning.

Höst på Vitruvius

Nu börjar vi gå mot höst och Vitruvius mottagning håller öppet som vanligt. Vitruvius tar Covid-19 på stort allvar och följer folkhälsoinstitutet och smittskyddslagens direktiv.

För oss är det viktigt att ni som söker till oss känner er trygga, Vitruvius har vidtagit åtgärder för att minimera risken för att utsätta patient och personal för smitta och bla lagt ytterligare fokus på våra redan strikta hygienrutiner. Vi gör allt som står i vår makt att åstadkomma en så säker miljö som möjligt på Vitruvius för att kunna fortsätta utföra den sjukvård våra patienter behöver.

Ni har väl inte missat‼️

Hos oss på Vitruvius kan du som önskar boka in ett videobesök och det gäller oavsett till vem besöket avser, dvs. specialistläkare, psykolog eller fysioterapeut.

Om du som patient har tecken på infektion såsom ex hosta, feber, muskelvärk eller känner dig snuvig ber vi dig ta kontakt med oss på Vitruvius telefon 08 452 95 00 eller via vårdrummet för vidare information.

Välkommen till oss på Vitruvius

Vitruvius AB
Sankt Göransgatan 126, plan 11
112 45 Stockholm

Välkomna till oss på Kungsholmen

Välkomna till oss på Vitruvius som äntligen flyttat in i våra nyrenoverande lokaler på Kungsholmen.

Den nya adressen är Sankt Göransgatan 126 112 45 Stockholm, plan 11.

Vitruvius har öppet som vanligt under hela sommaren, men vi går inte med full styrka då det är semestertider. Det finns tider att boka till läkare, psykolog och fysioterapeuter som vanligt.

Välkomna till oss på Vitruvius.

Vitruvius håller öppet hela sommaren

Vitruvius kommer att hålla öppet under hela sommaren, då vi anser att tillgänglighet är viktigt för oss, samt att ni ska kunna känna er trygga att vi finns där för er när ni behöver oss. 

Under sommaren kommer det alltid att finnas en doktor på plats som är behjälplig.

Viktigt att tänka på är att våra telefontider kommer dock att vara begränsade, men vi lyssnar av telefonen kontinuerligt under dagen.

Ni har väl inte missat att Vitruvius även erbjuder videobesök för samtliga patienter i behandling, oavsett vilken behandling besöket avser dvs läkare psykolog eller fysioterapeut.

Information till Vitruvius patienter!

Vitruvius vill att du som patient ska känna dig så trygg som möjligt när du söker och får vård hos oss. Vi vill informera våra patienter med anledning av spridningen av COVID-19 att vi endast bedriver planerad sjukvård och då inte hanterar patienter med pågående smittsam sjukdom. Vi följer regelbundet och anpassar löpande efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande COVID-19, vilket gäller både för vår personal och våra patienter.

Vi har vidtagit åtgärder för att minimera risken för att utsätta patient och personal för smitta och bla lagt ytterligare fokus på våra redan strikta hygienrutiner.  Vi gör allt som står i vår makt att åstadkomma en så säker miljö som möjligt på Vitruvius för att kunna fortsätta utföra den sjukvård våra patienter behöver. Hos oss kan du också idag få videobesök och det gäller oavsett till vem besöket avser, vilket också medför att vård och behandling fortsätter utan avbrott.

Om du som patient har tecken på infektion såsom ex hosta, feber, muskelvärk eller känner dig snuvig ber vi dig ta kontakt med oss på Vitruvius telefon 08 452 95 00  eller via vårdrummet för vidare information.

Vänligen Vitruvius 

Vi på Vitruvius Specialistläkarmottagning finns här för er när ni behöver oss.

Vitruvius tar Covid-19 på stort allvar och följer folkhälsoinstitutets direktiv och smittskyddslagen. Därför har vi på Vitruvius tagit fram nya rutiner som en service för våra samarbetspartners, efter önskemål under rådande pandemisituation. Från och med nu godkänner Vitruvius därför även nybesök över videolänk, förutsatt att vissa krav är uppfyllt/beaktat inför bokningen.

Vid oklara fall och tveksamheter ring oss, så hjälper vi till.

Ni når oss på nummer 08-452 95 00.

Vi som arbetar på Vitruvius ser det som mycket angeläget att patienten ska kunna erbjudas videobesök, för att alla ska känna sig trygga i sin behandling. Med hjälp av videobesök kan behandlingen fortlöpa avbrottslöst utan risk för smittspridning. På så vis kan patienten tillgodogöra sig sin behandling även framöver. 

Information kring videobesök på Vitruvius Specialistläkarmottagning

Vitruvius tar sitt ansvar för att minska smittspridning av Coronaviruset och erbjuder from nu videobesök för samtliga patienter i behandling och som önskar det, oavsett vilken behandling besöket avser dvs läkare psykolog eller fysioterapeut.

Vi som arbetar på Vitruvius ser detta som mycket angeläget att patienten ska kunna erbjudas videobesök som en service samt på så vis känna sig trygg i sin behandling på Vitruvius. På så vis påverkas inte behandlingen som fortlöper på bästa möjliga vis.
Risken för smittspridning minimeras samtidigt som det blir ingen skillnad i kvalitet med videobesök utan behandlingen kan fortgå utan avbrott.

Coronavirus – Covid-19

Nu har vi fått våra 1a fall i Sverige av Coronaviruset.
Blir vi själva sjuka med symtom på influensa dvs hög feber, hosta ont i muskler, huvud, hals etc. så stannar man hemma tills symtom försvunnit och man känner sig fullt frisk.
Observera att det är viktigt att ringa sjukvårdsupplysningen 1177 för vidare information när symtom uppstår.

Ringer du som patient och avbokar/ombokar sent p.ga misstänkt influensa så utgår ingen räkning, detta gäller endast denna patientgrupp.

Tips på hur du minskar att bli smittad:
1. Ta inte i hand.
2. Var noga med tvål och varmt vatten x flera.
3. Undvik offentliga miljöer & folksamlingar
4. Ta dig till jobbet ovan jord om det funkar.
5. Stanna hemma vid sjukdom tills du e frisk.
6. Symtomatisk behandling dvs Alvedon vätska vila

Välkommen till oss på Vitruvius

Hoppas att ni haft en skön julledighet och fått en fin start på det nya året.

Vitruvius mottagning har öppet som vanligt, våra ordinarie öppettider samt telefontider finner ni längt ner på startsidan.

God Jul & Gott Nytt år!

Vitruvius vill passa på att önska en God Jul & ett Gott Nytt år. Mottagningen öppnar åter igen den andra januari men vi har alltid telefonpassning vardagar.

Legitimerad Psykolog, Vitruvius specialistläkarmottagning Stockholm.

Om jobbet

Vitruvius söker nu en legitimerad psykolog med KBT inriktning samt erfarenhet av neuropsykiatriska utredningar. Vitruvius specialistläkarmottagning är en renodlad försäkringsmottagning som arbetar mot försäkringsbolag och privatpersoner, detta medför att vi inte har några avtal med offentlig vård. Våran målgrupp är huvudsakligen patienter med stressrelaterad ohälsa, men vi behandlar även övriga psykiatriska funktionsnedsättningar. 

Utbildning och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad psykolog med erfarenhet av utredning diagnostik och behandling av psykiatriska funktionsnedsättningar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av tidigare arbete utifrån Vitruvius målgrupp.

Arbetsbeskrivning

Som psykolog på Vitruvius kommer du arbeta i ett multiprofessionellt team tillsammans med specialistläkare, fysioterapeuter och psykologer. I uppdraget ingår sedvanligt arbete utifrån socialstyrelsens riktlinjer om en god och säker vård utifrån en sammanhållen vårdkedja. På mottagningen utreds personer där det finns misstanke om psykiatrisk funktionsnedsättning, vilket innebär att psykologens roll omfattar exempelvis att medverka i differentialdiagnostiska bedömningar och ta ställning till vidare åtgärder.

 Kvalifikationer

Legitimerad psykolog med KBT steg 1 utbildad, med vana från neuropsykiatriska utredningar. Utifrån din psykiatriska erfarenhet ser vi gärna att du har erfarenhet av stress, trauma, smärta och somatisk sjukvård. Erfarenhet av rådgivning och handledning är meriterande. En förutsättning är att du tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid professionellt bemötande och patientfokus. 

Välkommen med din ansökan till :

Josefine Balazsi Enhetschef Vitruvius AB

josefine@vitruviusgroup.se

Öppettider Jul & Nyår

Vitruvius mottagning kommer att ha stängt under jul och nyår ( 21/12-1/1). Den 2 januari öppnar mottagningen som vanligt igen, då är ni välkomna till oss.

Under den tid då mottagningen har stängt kommer det finnas en läkare tillgänglig för receptförnyelse och eventuell kort avstämning per telefon. Ni har alltid möjlighet att lämna ett meddelande på 08 45 29 500 , vi lyssnar av telefonen kontinuerligt och återkommer.

Vid försämring, som ej kan vänta tills vi är åter eller akuta psykiatriska tillstånd, v.g kontakta Länsakuten på S.t Görans sjukhus tel. 08-123 49 200.

Långtidsvikariat

Vitruvius söker nu en receptionist ( vikariat från start december 2019 till augusti 2020) Välkommen att skicka in ert CV till josefine@vitruviusgroup.se

För vidare information om tjänsten är ni välkomna att läsa mer under fliken ” Jobba med oss”